Casa De Cacela in Vila Nova De Cacela

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Vakantie Vakantie Vila Nova De Cacela Vila Nova De Cacela

Goedkope vakantie Portugal

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Casa De Cacela in Vila Nova De Cacela

Vakanties Portugal Goedkoopste vakanties Portugal Vila Nova De Cacela

goedkoopste vakantie portugal vila nova de cacela vila nova de cacela
Vakanties Portugal Vila Nova De Cacela

vanaf
€ 405,-

Vakanties Vila Nova De Cacela

Fris en fruitig!

 

€Bij Casa de Cacela kun je heerlijk vers fruit eten€. Ik stond in een plaatselijk minisupermarkt in Vila Nova de Cacela toen een vriendelijk oud vrouwtje naast me kwam staan.€Het verschil proef je meteen€. De vrouw kent de eigenaar van de boerderij en krijgt af en toe wat fruit mee. Het is hier niet ver vandaan. Natuurlijk had de opmerking van de vrouw me erg nieuwsgierig gemaakt en liet de appels die ik wilde kopen liggen. Ze was toch van plan die dag richting de oude boerderij te gaan dus reden we er gezellig samen naartoe.

 

Onderweg kletsten we honderduit en voordat we er erg in hadden waren we op plaats van bestemming. Voor ons lag een mooie oude boerderij met daaromheen een grote tuin. Daar wordt natuurlijk het fruit verbouwd. Na een warm welkom van de eigenaar gingen we op het terras zitten. Niet veel later waren we van een overheerlijk sapje en een vers stuk fruit aan het genieten. Ze heeft niet overdreven! Het is echt lekker! Niet alleen de eigenaar kan smullen van al dit lekkers want de boerderij is namelijk omgetoverd tot een hotel. De gasten worden elke ochtend verrast met smaakvolle producten uit eigen tuin. Dat is nog eens een verwennerij! Jammer dat het vandaag mijn laatste dagje in de Algarve is maar dit originele stekje houd ik in mijn achterhoofd. Hier kom ik zeker terug!

Organisatie: Eliza
Prijs vanaf: € 405,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere goedkope vakantie naar Vila Nova De Cacela

Portugal - Algarve

all inclusive Portugal

Vila Nova De Cacela

v.a. € 924,-

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

goedkoopste vakantie portugal vila nova de cacela RSS Goedkope vakantie Portugal