Fazenda Grande in Tavira

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Tavira Weekendje Tavira Vakantie

Goedkope vakantie Portugal

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Fazenda Grande in Tavira

Goedkope vakantie Portugal Vakantie Portugal Tavira

goedkoopste vakantie portugal tavira tavira
Goedkope vakantie Portugal Tavira

vanaf
€ 375,-

Goedkope vakantie Tavira

Authentiek ontspannen

 

De stilte en de rust reikt er tot diep in de vallei van de fruitbomen. Ik ben neergestreken op de eeuwenoude boerderij van de familie Chaves genaamd Fazenda Grande. Dochter Conceição had me uitgenodigd om langs te komen. Voor wat quality time en om me even terug te trekken€in het mekka van ontspanning€.

 

Het was even geleden dat ik aan de oostkant van de Algarve was. Het oosten is net als het westen van de Algarve behoorlijk authentiek gebleven. Zo vind je in Tavira zelfs nog adresjes waar je voor minder dan een euro een bica (Portugese espresso) besteld. Daar in de buurt ben ik aangekomen bij Fazenda Grande en binnen een paar uur staan Conceição en ik al op een tuintrapje de rijpe mandarijntjes uit haar gaard te plukken.€Dit is quality time voor je zintuigen€ grapt ze. Ik glimlach want ze heeft gelijk. Alles op haar quinta roept bij mij het gevoel van ultiem relaxen op. Of het nu de vijf appartementen zijn die ze maakte op de plek waar vroeger de oogst werd opgeslagen Moeder Aarde die hier flink haar gang gaat de stilte of het fijne zwembad.€Op deze plek stond mijn familie vroeger weken te werken om de oogst van onze 29 hectares met mandarijn- sinaasappel- en limoengaarden op tijd binnen te halen. Even later lopen we met een mand vol mandarijnen en rode wangen van de zon langzaam terug. Vanavond gaan we barbecueën met de andere gasten aan de lange picknicktafel.€Genieten van lekker eten en wat bomen over het leven of juist alleen maar gelukkig naar de sterren staren. Het mag allemaal.€€Perfect quality time dus€ glimlach ik.€Mijn nieuwste favoriete hobby!€ en rustig wandel ik naar het zwembad waar de palmen wuiven in de zon.

Organisatie: Eliza
Prijs vanaf: € 375,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere goedkope vakantie naar Tavira

Casa Mima

all inclusive Portugal

Tavira

v.a. € 400,-

Hotel Porta Nova

vakantie Portugal

Tavira

v.a. € 399,-

Portugal Algarve...

last minute Portugal

Tavira

v.a. € 365,-

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

goedkoopste vakantie portugal tavira RSS Goedkope vakantie Portugal