Quinta Do Freixo in Benafim

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Last minute Benafim Vakantie Vakantie Benafim

Goedkope vakantie Portugal

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Quinta Do Freixo in Benafim

Goedkope vakantie Portugal Goedkope vakanties Portugal Benafim

goedkope vakantie portugal benafim benafim
Goedkope vakantie Portugal Benafim

vanaf
€ 400,-

Goedkope vakantie Benafim

Authenticiteit pur sang!

 

Ik ben altijd op zoek naar iets unieks en bijzonders. Dat dit zich niet alleen maar vertaalt naar luxe plekjes merkte ik toen ik Quinta do Freixo vond: een agriturismo waar je de schoonheid van het authentieke en Portugese leven ontdekt.

 

Vanochtend zat ik op het terras met Luis de eigenaar van Quinta do Mel en nam een hap van een cracker met zijn eigengemaakte tomatenjam.€Wat verrukkelijk!€ lachte ik.€Als je dit lekker vindt moet je eens bij mijn vader kijken€ en niet veel later sprong ik dol van enthousiasme in de auto. Want naast dat zijn vader de heerlijkste producten verbouwt kun je er ook verblijven in authentieke Portugese sferen.

Het landschap is schitterend heuvels glooien het groen knalt. Eenmaal aangekomen bij Quinta do Freixo staat de 70-jarige Victor me al op te wachten.€Welkom in het echte Portugese landleven!€ En dan geeft hij me een arm en samen lopen we rond. Langs het zwembad de velden met groenten en fruit het maïs graan thee en zelfs kurk wordt er hier geproduceerd. Als ik de natuur was zou ik ook hier neerstrijken om te bloeien bedenk ik me.€Ruik eens.€ Victor staat met verse oregano en tijm in zijn handen. Mijn maag begint langzaam te knorren. En na al deze pracht duiken we het hotel in. Dezelfde authentieke sfeer proef je er direct. Ook hier viert het Portugese leven in al haar eenvoud hoogtij. Victor ziet dat ik me vermaak en lacht trots.

 

In mijn kamer ga ik zitten op mijn bed en kijk om me heen. Ik kan niet wachten tot het ontbijt als ik al dat lekkers van het land mag proeven.

Er is niks mis met deze authenticiteit bedenk ik me. De zon schijnt door het raam. En ik glimlach een Portugese lach.

Organisatie: Eliza
Prijs vanaf: € 400,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere goedkope vakantie naar Benafim

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

goedkope vakantie portugal benafim RSS Goedkope vakantie Portugal